El projecte del nou poliesportiu i la piscina coberta continua sumant noves fonts de finançament. La Diputació de Barcelona ha adquirit el compromís de subvencionar l’estudi de viabilitat i l’estudi de gestió de l’activitat d’aquest esperat equipament esportiu. Així ho va confirmar el responsable d’Esports de la Diputació, Josep Monràs, en una visita a Masquefa.

El diputat va ser rebut a l’Ajuntament per les autoritats locals. L’alcalde, Xavier Boquete, i el regidor d’Esports, Enrique Gómez, li van mostrar l’avantprojecte del nou poliesportiu i la piscina coberta i el van informar de l’estat actual d’aquesta actuació i de les accions que hi ha previstes de dur a terme.

El compromís de la Diputació de Barcelona de subvencionar aquests dos estudis se suma ja a una altra important ajuda econòmica d’aquesta mateixa institució de 448.287,46 euros, partida que es destinarà a la primera fase de la construcció d’aquests equipaments. A més, la Generalitat també es va comprometre a finançar la primera fase amb una ajuda de 800.000 euros. L’Ajuntament ja va comptar amb 4.000 euros de la Diputació per a la realització dels estudis previs.

El Consistori ja està redactant el projecte per reordenar la zona del Parc del Turó i fer-hi un gran complex esportiu que inclourà el nou poliesportiu (de més de 2.600 m2), la piscina coberta (de 2.300 m2) i un gran parc urbà de gairebé 50 hectàrees amb un circuit per practicar esport a l’aire lliure