Els centres docents públics de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obren el termini de preinscripcions des del dia 23 de març fins al 4 d’abril del 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les escoles Font del Roure, El Turó i Vinyes Verdes i l’Institut de Masquefa realitzen durant aquest mes de març les jornades de portes obertes. En el següent enllaç podeu trobar tota la informació d’interès referent al procés de preinscripció als centres educatius.

Segon cicle d’educació infantil i educació primària (des de P3 fins a 6è)

Per efectuar la preinscripció cal demanar cita prèvia al centre escollit com a primera opció. Només es pot presentar una sola sol·licitud en la qual hi constin els centres escollits per ordre de preferència. Els impresos es poden demanar a les escoles i s’hauran de lliurar al centre triat com a primera opció dins el termini preestablert.

Els dies de portes obertes són els següents:
– Escola Font del Roure: 14 de març, de 16.30 a 19 hores.
– Escola El Turó: 15 de març, de 16:30 a 19 hores.
– Escola Vinyes Verdes: 17 de març, de 16:30 a 18:30 hores.

Educació secundària
Com la resta de centres educatius públics del municipi, l’Institut de Masquefa també obre el termini de preinscripcions entre els dies 23 de març i 4 d’abril. L’horari per formalitzar les sol·licituds serà de dilluns a divendres, de 8:15 a 14 hores, i també els dimecres de 15 a 16 hores. Els impresos els facilitarà el mateix institut (Avinguda Maresme, 47).

La jornada de portes obertes es realitzarà el 15 de març, de 16 a 18 hores. A més, l’institut oferirà el mateix dia, a partir de les 18 hores, una xerrada per a totes aquelles famílies de l’alumnat que comenci 1r d’ESO.

Per a més informació, podeu contactar a qualsevol dels centres educatius de Masquefa o consultar l’espai d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya.