El Club Excursionista Anoia ha obert les inscripcions a les diverses competicions i activitats que està organitzant per a la celebració del seu 10è aniversari.

Aquest programa, que s’iniciarà a la sala d’actes del CTC el dissabte 17 de setembre, amb l’ acte commemoratiu dels 10 anys, inclou també un triatló infantil on es podran inscriure tots els nois i noies amb edats compreses entre els 9 i els 14 anys, una cursa nocturna per aquells atletes més atrevits a partir dels 16 anys, i una caminada popular per a tots aquells que vulguin passar un diumenge al matí combinant el camí amb una botifarrada.

Les inscripcions al triatló infantil, la cursa nocturna i la caminada popular ja es poden fer a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament, a la Torre dels Lleons (C/ Crehueta, 33), de dilluns a divendres, de 9h a 14h. A l’Àrea de Serveis Personals també us facilitaran la normativa per a participar en aquestes activitats.

El Club Excursionista Anoia també vol convidar tothom a la conferència ‘El temps a muntanya’, que oferirà el conegut home del temps de TV3 Francesc Mauri, amb qui es podrà compartir una tarda parlant d’aquells temes que ens interessen referents a la meteorologia i fer-li les preguntes i consultes oportunes.

El club masquefí anima tothom a participar de tota la programació, des del primer acte commemoratiu fins a aquells més populars i competitius en què sortejaran obsequis i podrem passar una molt bona estona

Més informació
Per a més informació podeu consultar www.amasquefa.com/clubexcursionistaanoia ( a l’apartat “10è Aniversari” – tota la informació)

També podeu demanar més informació a ceanoia@hotmail.com i a al local del Club Excursionista Anoia (C/ Crehueta, 33), els divendres, de 19h a 21h.