La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Masquefa ha organitzat una nova sortida, en aquesta ocasió al Gran Teatre del Liceu de Barcelona per veure el concert ‘Beethoven i Malkovich’. La sortida tindrà lloc el dissabte 23 de gener de 2016 a les 6 de la tarda davant l’Ajuntament. El preu és de 60 euros i inclou l’autocar, l’entrada a l’espectacle i l’entrepà. Les inscripcions es poden fer fins el 23 d’octubre a l’Ajuntament (C/Major 93), de dilluns a divendres, en horari d’oficina. Les places són limitades.

Un clàssic de Goethe amb la veu d’un mestre de l’escena
El concert ‘Beethoven i Malkovich’ és una proposta innovadora de l’orquestra Wiener Akademie en la que ens presenta un programa en que s’entrellaça una soprano, peces de música incidental, i Egmont recitat per l’actor John Malkovich.

L’actor, nascut a Illinois al 1953, ha portat a terme ja diferents projectes amb la Wiener Akademie en els que es combinen els textos i la música. En aquesta obra, el text és una adaptació del clàssic de Goethe realitzada per Christopher Hampton, guionista guanyador d’un Òscar.

Programa
Ludwig van Beethoven:
Simfonia núm. 7 op. 92 en la major
Ah Perfido! op. 65
Egmont op. 84

SOPRANO
Kerstin Avemo
ACTOR
John Malkovich
ADAPTACIÓ DEL TEXT
Christopher Hampton
Wiener Akademie
DIRECTOR D’ORQUESTRA
Martin Haselböck