L’Ajuntament de Masquefa fa una crida als veïns a prendre part del 25 al 31 de maig de la 18a edició d’aquesta iniciativa sensibilitzadora.

Masquefa se sumarà a partir del dijous 25 i fins el proper dimecres 31 de maig a la XVIII Setmana Sense Fum, una iniciativa de la Sociedad Española de Medicina Familiar i Comunitaria (semFYC), CAMFiC i el Programa d’Atenció Primària Sense Fum a Catalunya (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT) que té com a objectiu sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

Per tot plegat, l’Ajuntament encoratja els masquefins a implicar-se activament en aquesta iniciativa d’oci i salut que permetrà fomentar la pràctica dels hàbits saludables al nostre poble. Per a més informació sobre la campanya central i els actes que s’organitzen arreu del territori, podeu consultar el web www.setmanasensefum.cat.

Enguany, a més, el lema de la campanya (“Menys fumar i més caminar”) convida a la població a compartir fotografies a les xarxes socials amb l’etiqueta #ssfcat17.