Del 18 d’octubre al 29 de novembre, l’EBM La Baldufa acollirà un total de sis tallers de suport a les mares i pares amb fills i filles entre 0 i 3 anys interessats en conèixer aspectes que puguin influir de manera positiva en l’educació i el desenvolupament dels seus fills i filles.

L’Ajuntament de Masquefa col·labora amb la Generalitat de Catalunya en la promoció d’activitats conjuntes que permetin a les famílies del municipi comptar amb el suport i les eines essencials a l’hora d’educar els seus fills i filles. En aquest sentit, els propers mesos d’octubre i novembre l’Escola Bressol Municipal (EBM) La Baldufa serà la seu del projecte ‘Créixer en família 0-3’, un cicle de tallers on els pares i mares podran intercanviar vivències sobre l’educació guiats per un professional expert que els donarà eines per a la criança positiva.

El cicle consta de sis sessions de temàtiques diverses i demana una assistència continuada. Les sessions, que tindran lloc els dijous de 17:15 h. a 19:15 h., s’iniciaran el dia 18 d’octubre i finalitzaran el 29 de novembre. A més, s’ofereix un servei de monitoratge per als nens i nenes entre 4 i 36 mesos de les famílies que assisteixin als tallers.

Les places són limitades i per a participar en les sessions cal inscriure’s prèviament a la recepció de l’Ajuntament de Masquefa, trucant al 93 772 50 30 o enviant un correu electrònic a l’adreça educacio@masquefa.net, indicant si es necessita el servei de monitoratge. Per a més informació, podeu consultar el web www.gencat.cat/benestarsocialifamilia/familia/creixerenfamilia.