Del 18 d’octubre al 29 de novembre, la Biblioteca Municipal de Masquefa acull un total de sis sessions de temàtiques diverses adreçades a pares i mares amb fills d’entre els 6 i els 12 anys. Les inscripcions estan obertes fins el 14 d’octubre.

 

L’Ajuntament de Masquefa col•labora amb la Generalitat de Catalunya en la promoció d’activitats conjuntes que permetin a les famílies del municipi comptar amb el suport i les eines essencials a l’hora d’educar els seus fills i filles. En aquest sentit, els propers mesos d’octubre i novembre, la Biblioteca Municipal serà la seu del projecte “Créixer en família” impulsat pel Departament de Benestar Social i Família, i que consta d’un total de sis tallers didàctics per a pares i mares amb infants dels 6 als 12 anys.

La primera sessió tindrà lloc el dimarts 18 d’octubre (de 17 h. a 19 h.) i girarà al voltant del respecte i la confiança. Dimarts 25 es celebrarà el darrer taller del mes d’octubre –“Fills autònoms, no obedients!”- i a partir d’aquí, hi haurà sessions de diferents temàtiques els dies 8, 15, 22 i 29 de novembre. Les places són limitades i per a participar en les sessions cal inscriure’s prèviament abans del 14 d’octubre enviant un correu electrònic a l’adreça espaifamilia@masquefa.net o trucant al telèfon 93 772 50 30. A més, també s’ofereix un servei de monitoratge per als nens i nenes de 3 a 12 anys de les famílies que assisteixin a les xerrades.

El projecte l’impulsa el Departament de Benestar Social i Família i compta amb la col•laboració de l’Ajuntament i les AMPA dels centres El Turó, Font del Roure, Masquefa II i Vinyes Verdes.