Dijous 8 de juliol, de 18 a 20 h, es realitzarà una sessió fotogràfica a la plaça Muriel Casals. Entre totes les imatges recollides es farà una tria per a poder incloure-les a la campanya.

L’Ajuntament de Masquefa vol impulsar una campanya de sensibilització contra les violències masclistes en el marc del Protocol davant les violències sexuals en l’espai públic d’oci, un document que ja s’està elaborant amb la col·laboració d’entitats del municipi i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

En aquest sentit, per a dissenyar alguns dels materials comunicatius i promocionals d’aquesta campanya, el consistori organitzarà aquest mes de juliol un càsting obert al veïnatge per tal de recopilar imatges que siguin susceptibles d’entrar a formar part del projecte. Així, el dijous 8 de juliol, de 18 a 20 h, a la plaça Muriel Casals es realitzarà una sessió fotogràfica a càrrec de la fotògrafa Marga Piñol Buiga (que col·labora en la campanya de forma voluntària); a partir de la qual es triaran aquelles imatges que transmetin de forma més fidedigna i adequada els missatges per a poder utilitzar-les posteriorment en la campanya.

Per a participar en la sessió fotogràfica serà imprescindible omplir el formulari d’autorització de cessió gratuïta de drets d’imatge. En el cas dels menors d’edat, a més, els tutors legals hauran d’entregar omplert el formulari d’autorització de cessió gratuïta de drets d’imatge de menors.

Violències masclistes

Les violències masclistes afecten a tota la població i actuar enfront d’elles és responsabilitat de tothom. Per això convidem a persones de totes les edats i gèneres a participar de la iniciativa, tant individualment com en parelles o en grups.