El cost de l’activitat, que inclou l’autocar, les visites i el dinar, és de 31 euros. Les inscripcions es poden fer del 23 de setembre al 4 d’octubre a l’Ajuntament de Masquefa.

L’Ajuntament de Masquefa proposa una nova sortida cultural per visitar Solsona Monumental i la Fira del Bolet i el Boletaire. L’activitat serà el proper dissabte 19 d’octubre i té un cost de 31 euros, preu que inclou l’autocar, les visites i el dinar.

El punt de trobada serà davant l’Ajuntament a les 8 del matí. Les inscripcions a aquesta activitat es poden fer a partir del 23 de setembre i fins al 4 d’octubre a l’Ajuntament de Masquefa.

Aquesta sortida s’inclou dins el programa d’activitats de la nova edició de ‘Fem Cultura’, un programa impulsat per la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Masquefa i que té com a objectiu difondre i promoure la cultura a través de l’organització de temporades estables d’activitats culturals. Al llarg de l’any, el consistori oferirà propostes com sortides, balls populars, xerrades i exposicions diverses.