Descobrir el ric paratge natural que envolta Masquefa, gaudir d’un paisatge espectacular i, a la vegada, passar una bona estona. Aquest va ser l’objectiu de l’excursió organitzada divendres per l’Ajuntament i en què van prendre part fins a 75 persones de totes les edats, des de nens amb cotxets acompanyats pels seus pares fins a avis i àvies que van fer el recorregut en companyia dels seus fills i néts.

Els participants van trobar-se al CRARC, on van iniciar un recorregut des de la masia de Can Torras fins a la masia de Can Esteve, passant per la riera. A cada passa van poder descobrir la rica flora i fauna que habita en l’entorn natural de Masquefa. A més van gaudir d’una visita a la masia de Can Esteve, dedicada al conreu de la vinya i els arbres fruiters. La masia data del 1515 i ha estat totalment rehabilitada.

Amb l’excursió, que es va haver d’ajornar el 5 de juny per la pluja, Masquefa va voler commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient oferint als vilatans i vilatanes l’oportunitat de gaudir d’una activitat lúdica i educativa. La caminada va comptar amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, l’ADF-VIF, la Policia Local i el Club Excursionista Anoia.