Ja teniu a punt les disfresses? Aneu-les traient de l’armari perquè aquest dissabte Masquefa celebra el Carnaval, una de les festes que més gent fa sortir al carrer cada any. Una vegada més el Rei Carnestoltes arriba amb ganes de gresca. Per això ens ha preparat una agenda d’activitats que ens farà anar a dormir tard.

El Carnaval, organitzat per la regidoria de Joventut, començarà a les 6 de la tarda amb l’espectacular rua que recorrerà els carrers de la vila. Hi participaran diverses comparses, i també s’hi podran sumar totes aquelles persones a títol individual que ho vulguin.

Les comparses més originals seran premiades. Hi haurà dos premis -un primer de 150 euros i un segon de 100 euros- per a cada categoria: comparses de més de 20 integrants i comparses de menys de 20. Els guanyadors els elegirà un jurat integrat per un representant de cada comparsa. Cada membre del jurat avaluarà totes les comparses, a excepció de la que representa.

Una vegada finalitzada la rua, la Sala Polivalent de la Rojo serà l’escenari d’una festa de tarda en què es donaran a conèixer les comparses guanyadores i es lliuraran els premis.
Carnestoltes, que mai no en té prou, també ens ha preparat una segona festa nocturna de disfresses a la mateixa Rojo, que començarà al punt de la mitjanit.

CARNAVAL 2013

Dissabte 16 de febrer
• 17.00h: recollida de números dels dorsals de les comparses al punt d’informació de l’avinguda de la Línia
• 17.30h: concentració de comparses i carrosses a l’avinguda de la Línia
• 18.00h: sortida de la rua de Carnaval. Recorregut: avinguda de la Línia – Carrer Sant Antoni fins a l’Ajuntament – Carrer Major – Carrer Sant Pere – Carrer Crehueta – Carrer Santa Clara fins al Recinte Rogelio Rojo
• 19.30h: festa de tarda a la Sala Polivalent (Recinte Rogelio Rojo)
• 24.00h: festa de disfresses a la Sala Polivalent (Recinte Rogelio Rojo)