La ninotaire Pilarín Bayés serà aquest diumenge, 28 de desembre, a La Beguda Alta per inaugurar el primer Parc dels Tres Porquets de tot Catalunya. Es tracta del tercer parc infantil basat en contes populars que Happyludic crea amb la col·laboració d’aquesta reconeguda il·lustradora, després dels parcs temàtics amb els personatges d’En Patufet i La Caputxeta Vermella, que Masquefa ja va estrenar fa uns mesos i que actualment es poden veure en més de 60 municipis d’arreu de Catalunya i Andorra.

Aquesta nova zona infantil sobre els Tres Porquets, instal·lada al Parc de la Figuera de La Beguda Alta, s’estrenarà a 2/4 de 12 del migdia, en un acte obert a tots els infants i els seus familiars. Es llegirà el conte dels Tres Porquets i també es lliurarà una titella amb forma de porquet als nens i nenes. L’acte es tancarà amb un refrigeri.

La creació d’aquest nou Parc dels Tres Porquets a La Beguda és una iniciativa de La Mancomunitat de La Beguda Alta. El parc s’ha finançat amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Aquesta zona de joc infantil incorpora com a novetat un codi QR mitjançant el qual els nens i els pares es podran descarregar el conte amb els dibuixos de la Pilarín Bayés per llegir-lo i pintar-lo. A diferència de les anteriors, aquesta àrea de joc va adreçada a una franja d’edat de nens més grans, de 6 a 12 anys.

El Parc dels Tres Porquets està format per un panell de 2 metres d’alçada on s’explica el conte amb il·lustracions i un multijoc de 10×15 metres amb les tres casetes dels germans porquets, un pont, un rocòdrom, dos tobogans, una barra de bombers i diferents accessos entre les cases. Els materials que s’utilitzen per fabricar-lo són d’alta qualitat: l’estructura és d’acer galvanitzat i els panells d’HPL de colors amb els dibuixos de la Pilarín Bayés gravats en làser. L’HPL és un material molt resistent als impactes, oscil·lacions tèrmiques i rajos UVA, i a més facilita la neteja de grafits i brutícia.

L’estrena del nou parc s’emmarca en les activitats de la programació de Nadal a La Beguda Alta i Masquefa.