Encara queden algunes places al Servei de Reforç Escolar i Tècniques d’Estudi, una iniciativa de l’Ajuntament per ajudar els estudiants a millorar el seu rendiment a l’institut. Concretament hi ha places en els següents grups:

Alumnes de 1r i 2n d’ESO
2 vacants al grup B: dilluns de 19h a 20.30h i dimecres de 17.30h a 19h

Alumnes de 3r i 4t d’ESO
2 vacant al grup B: dimarts i dijous de 19h a 20.30h

Les persones interessades s’han d’adreçar a l’Àrea de Serveis Personals (al carrer Crehueta, 33) o trucar al 93 772 78 36

Més que una classe de repàs
El Servei de Reforç Escolar i Tècniques d’Estudi s’adreça a alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO i especialment a estudiants amb problemàtiques d’aprenentatge.

El servei no pretén ser només una classe de repàs i per a fer els deures, sinó un espai amb una visió més àmplia i general, des d’un treball global en l’àmbit dels aprenentatges escolars fins a un treball més integral en l’aspecte personal de cada jove que l’ajudaran en el seu desenvolupament i autonomia de futur.

El servei incideix, patint de les necessitats específiques de cada alumne, en les seves dificultats d’aprenentatge, en les actituds i en els hàbits bàsics d’estudi.

Les places són limitades, amb un màxim de cinc alumnes per grup, per poder fer un treball i seguiment personalitzat. Les sessions es fan a la Sala Nova (al Recinte Rogelio Rojo).