Com podem extremar les mesures de seguretat en els nostres establiments? Què hem de fer si malauradament som víctimes d’un furt o un robatori? De quina manera podem identificar si un bitllet és fals? Aquestes i moltes altres preguntes van obtenir resposta en la xerrada sobre seguretat en el comerç que l’Ajuntament de Masquefa va organitzar, divendres, amb la col·laboració de l’Associació de Comerços i Serveis.

La xerrada va anar a càrrec del sergent en cap de la Policia Local de Masquefa i un agent dels Mossos d’Esquadra, que van exposar algunes recomanacions específiques per al sector per ajudar-los a augmentar la seguretat en els seus negocis i prevenir possibles estafes, furts i robatoris. La sessió, que era gratuïta, va tenir un caràcter molt pràctic i interactiu, ja que els comerciants que hi van participar van poder exposar diferents situacions en què es poden trobar en el seu dia a dia.

Aquesta xerrada s’emmarca en les actuacions que duu a terme l’Ajuntament per garantir la seguretat en els comerços. En aquest sentit, la Policia Local també ha intensificat el patrullatge a peu en les zones de major activitat comercial.

En tot cas l’Ajuntament recorda la necessitat d’estar sempre alerta i, davant qualsevol problema o sospita, avisar de seguida la Policia Local (93 772 60 25) o els Mossos d’Esquadra (112).