L’Ajuntament anima a les famílies a conèixer de primera mà i a sumar-se al projecte educatiu i formatiu del centre pel curs 2019-2020.

Del 13 al 24 de maig, ambdós dies inclosos, obrirà el període de preinscripció a l’Escola Bressol Municipal La Baldufa (c/ Rogelio Rojo, 30) pel curs 2019-2020. Totes les famílies interessades en formalitzar la seva sol·licitud, cal que s’adrecin presencialment al centre dins el termini establert i en horari de dilluns a divendres, de 09:30 h. a 13 h. i de 15 h. a 16:30 h.

Un cop allà, l’EBM farà entrega a les famílies del formulari de preinscripció, el qual s’haurà de complimentar i adjuntar-hi la documentació identificativa dels sol·licitants . En aquest sentit, tant els criteris de prioritat com la documentació que cal presentar en el moment de formalitzar la preinscripció es poden consultar a través del següent enllaç.

Així, per a ser admès a l’escola bressol l’infant haurà de tenir, com a mínim, 16 setmanes a l’inici del curs 2019-2020. Mentrestant, si el centre té vacants al llarg del curs també podrà admetre nens a partir del moment que compleixen 16 setmanes.

Calendari del procés

  • Presentació de sol·licituds: del 13 al 24 de maig
  • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 4 de juny
  • Presentació de reclamacions: del 5 a l’11 de juny
  • Sorteig del número de desempat: entre el 12 i el 14 de juny
  • Llista ordenada definitiva: 18 de juny
  • Formalització de la matrícula: del 19 al 26 de juny

A la web del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya hi trobareu més informació. Per a més informació, també es pot trucar al telèfon 93 772 50 11.

Jornada de portes obertes

Finalment, les famílies interessades estan convidades a participar de la jornada de portes obertes de l’Escola Bressol Municipal La Baldufa, que tindrà lloc el divendres 26 d’abril de les 17:15 h. a les 19 h. Aquell dia es podran visitar les diferents instal·lacions i conèixer el projecte de centre i a l’equip educatiu, que respondrà a totes les qüestions que tinguin les famílies.