Enguany les inscripcions es faran de forma telemàtica. Només en casos puntuals, en què els sol·licitants no puguin fer el tràmit en línia, es permetrà fer la inscripció presencialment demanant cita prèvia al centre que hagin escollit com a primera opció.

Durant el mes de març s’obrirà el període de preinscripció escolar per als ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria a l’Escola El Turó, l’Escola Font del Roure, l’Escola Vinyes Verdes i l’Institut de Masquefa, per al curs 2021-2022.

Enguany, en compliment de les restriccions i mesures de seguretat per la pandèmia de Covid-19, es prioritzarà la preinscripció telemàtica.

Segon cicle d’educació infantil i educació primària

En el cas del segon cicle d’educació infantil i educació primària les preinscripcions a l’Escola El Turó, l’Escola Font del Roure i l’Escola Vinyes Verdes s’hauran de formalitzar del 15 al 24 de març a través d’una d’aquestes dues vies:

  • Per via telemàtica, a través del portal web preinscripció.gencat.cat.
  • Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per a dur a terme el procediment telemàtic, podran lliurar les seves sol·licituds de forma presencial concertant cita prèvia amb el centre que hagin escollit com a primera opció.

Pel que fa a les jornades de portes obertes, enguany les dates seran les següents:

  • Escola Vinyes Verdes: 1, 5 i 8 de març, de 15.15 a 16.15 h. Cal demanar cita prèvia a través del següent enllaç o trucar al telèfon 93 772 76 27.
  • Escola El Turó: 10, 11 i 12 de març en dos torns, a les 17 i a les 18 h. Cal demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a secretaria@escolaturo.cat o trucant al telèfon 93 772 51 75.
  • Escola Font del Roure: 3, 8 i 10 de març, a les 17h. Cal demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a preinscripcions@fontdelroure.cat o trucant al telèfon 93 772 74 32.

Per a més informació podeu consultar els webs dels centres educatius, trucar al telèfon 93 772  50 30, enviar un correu electrònic a l’adreça educacio@masquefa.net, o visitar el web preinscripció.gencat.cat.

Educació secundària obligatòria

En el cas de l’educació secundària obligatòria les preinscripcions a l’Institut de Masquefa s’hauran de formalitzar del 17 al 24 de març a través d’una d’aquestes dues vies:

  • Per via telemàtica, a través del següent enllaç.
  • Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per a dur a terme el procediment telemàtic, podran lliurar les seves sol·licituds de forma presencial concertant cita prèvia trucant al 93 772 77 22 o a través de la web del centre, de dilluns a divendres de 8.15 a 14h.

Aquest any no es realitzarà jornada de portes obertes presencial. Al web del centre es publicarà un vídeo sobre l’Institut; i el 10 de març se celebrarà una reunió informativa, a les 18 h, per via telemàtica, adreçada a les famílies dels alumnes de sisè de primària.

Per a més informació podeu consultar el web de l’Institut de Masquefa, trucar al telèfon 93 772  50 30, enviar un correu electrònic a l’adreça educacio@masquefa.net, o visitar el web preinscripció.gencat.cat.

Primer cicle d’educació infantil

Finalment, en el cas del primer cicle d’educació infantil (0-3 anys) les preinscripcions a l’Escola Bressol Municipal La Baldufa i a l’Escola Vinyes Verdes (P1 i P2) es duran a terme del 10 al 21 de maig. Pròximament es facilitarà més informació.