Enguany la temàtica del certamen és la igualtat de gènere i les fotografies concursants s’han de publicar a Instagram amb l’etiqueta #fotomasquefa23 abans de l’1 d’octubre de 2023.

Amb l’objectiu d’aconseguir un recull de fotografies per il·lustrar el calendari 2024 -que editarà l’Ajuntament amb la col·laboració de Masquefa Comerç- la Regidoria de Cultura -en el marc del programa Fem Cultura- presenta enguany la vuitena edició del Concurs de Fotografia d’Instagram. En aquesta ocasió el certamen té com a gran protagonista la igualtat de gènere.

El VIII Concurs de Fotografia d’Instagram és obert a tota la població i per a participar-hi només cal publicar a Instagram les fotografies concursants amb l’etiqueta #fotomasquefa23 abans de l’1 d’octubre de 2023. Els requisits del certamen es poden consultar en aquest enllaç.

De totes les imatges rebudes fins l’1 d’octubre el jurat farà una primera selecció de fotografies finalistes -aproximadament unes 50- abans d’anunciar el veredicte final, que es comunicarà durant el mes de novembre. En aquest sentit, enguany es repartiran un total de tres premis:

  • Primer premi: 150€
  • Segon premi: 100€
  • Tercer premi: 75€

A més, de totes les fotografies presentades se’n seleccionaran 13 per a l’edició del calendari 2024; i les diferents imatges finalistes s’exposaran en una mostra a la Biblioteca Municipal durant les festes de Nadal i Reis.

Pots consultar les bases del VIII Concurs de Fotografia d’Instagram aquí.