El proper diumenge, dins del marc de la Festa Major Petita de Sant Isidre, se celebrarà per primera vegada el Primavera Shopping Masquefa. Aquest nou esdeveniment ha estat organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Masquefa i l’Associació de comerciats ‘Masquefa Comerç’.

Els comerços i la restauració local, decorats de primavera, estaran oberts des de les 11 h fins a les 20 h amb interessants ofertes i promocions que faran del Primavera Shopping una jornada comercial molt atractiva. Podreu trobar tota la informació ampliada referent al comerç a la pàgina de Facebook del CTC.

Per dinamitzar els principals eixos comercials (Carrer Major, Plaça de l’Anoia i Av. Catalunya) la nostra vila lluirà deu espectaculars racons amb encant. Estaran decorats amb flors i diversos elements que permetran experimentar un recorregut en què els sentits de la vista i l’olfacte s’aguditzaran al descobrir aquests racons primaverals.

Tant al matí com a la tarda hi hauran continues activitats per engrescar grans i petits a sortir al carrer: caramelles, exposicions de diferents artistes locals, inflables, ofrena floral a Sant Isidre, contacontes, concerts, xocolatada i actuacions musicals en directe.

No dubteu en saludar i fer-vos fotos amb la Peppa Pig, l’Elsa de Frozen i el Chase de Patrulla Canina, que durant tot el dia voltaran per tota la zona comercial.

Podeu consultar el programa, aquí