El Consorci per la Promoció Turística de l’Alta Anoia i el Consell Comarcal de l’Anoia us conviden a participar al 1r concurs de fotografia de l’Anoia “L’Anoia a través dels teus ulls”. El concurs consta de 4 fases, distribuïdes al llarg del 2011-2012 , coincidint amb les 4 estacions de l’any.

Hi ha dues maneres de participar, una és únicament en suport digital, la qual permetrà accedir al concurs “L’Anoia a través dels teus ulls – Estacions”, on es lliurarà un premi, segons votació popular a través de les xarxes socials, a la fotografia guanyadora per cada estació. Si es vol accedir al premi final “l’Anoia a través dels teus ulls” la imatge s’haurà d’enviar en suport digital i impresa fotogràficament, i serà escollida per un jurat qualificat.

Objectiu
L’objectiu d’aquest concurs és l’incentiu de participació i col•laboració popular en el projecte “Anoia Turisme” amb la finalitat de promocionar el territori a través de les seves imatges.

Temàtica
L’Anoia a través dels teus ulls. L’Anoia s’ha caracteritzat per ser un territori amb molts contrastos, per tant, amb aquest concurs volem construir a partir de la gent del propi territori la imatge que identifica i defineix la comarca per donar-la a conèixer i potenciar-la turísticament. Tenint en compte això, les fotografies hauran d’identificar l’Anoia a través dels seus paisatges, patrimoni, cultura, festes tradicionals, productes artesanals…

Participants
Majors de 18 anys.

Obres
Màxim de 3 per autor per cada estació.

Lliurament de les obres
El lliurament de les fotografies anirà subjecta a l’estació de l’any que ens trobem.
La tardor: del 23 de setembre al 21 de desembre.
L’hivern: del 21 de desembre al 21 de març.
La primavera: del 21 de març al 21 de juny.
L’estiu: del 21 de juny al 23 de setembre.

Format de les obres i mode de lliurament
Per participar al concurs “L’Anoia a través dels teus ulls – estacions”: Les fotografies s’hauran de trametre al Consorci per la Promoció Turística de l’Alta Anoia en format digital: CD o pendrive al C/ Ravalet, 31 – 08281 Els Prats de Rei. Imprescindible amb format jpg i a un tamany de 30×40 cm i 300 ppp,(DPI).

Per participar a la modalitat “L’Anoia a través dels teus ulls”: s’hauran de trametre les fotografies en el mateix format que l’anterior i en imatge fotogràfica mida 30 x 40 cm., Amb un suport rígid del mateix tamany al c/ Ravalet, 31 – 08281 Els Prats de Rei.

Presentació
Color i estil lliure.

Identificació
Les obres hauran d’anar acompanyades de:
– Identificació de l’espai (Municipi al que pertany i nom del que es veu identificat
– Títol de l’obra
– Dades de contacte de l’autor: (nom i cognoms, adreça, telèfon, e-mail)

Exposició
Les obres s’exposaran al Centre de Desenvolupament Econòmic i Turístic de l’Alta Anoia (Passeig Josep Mª Llobet – C1412, 08281 – Els Prats de Rei) i al Consell Comarcal de l’Anoia (Plaça de Sant Miquel, 5 – 08700 – Igualada).
Més endavant informarem sobre les dates de les exposicions a les webs: www.altaanoia.info i www.anoiaturisme.cat.

Veredicte
El concurs de fotografia “L’Anoia a través dels teus ulls – Estacions” es votarà de forma popular a través de les xarxes socials. El concurs de fotografia “L’Anoia a través dels teus ulls” el jurat estarà format per 3 persones d’acreditat criteri fotogràfic i reconegut per la F.C.F.

Lliurament de premis
En acabar el concurs, es farà el lliurament dels premis al Centre de Desenvolupament Econòmic i Turístic de l’Alta Anoia (Passeig Josep Mª Llobet – C1412, 08281 – Els Prats de Rei). Més endavant informarem sobre la data a través de les web: www.altaanoia.info i www.anoiaturisme.cat.

Premis
Guanyadors per votació popular “L’Anoia a través dels teus ulls– Estacions”: una panera amb productes típics de l’Anoia.

Guanyador del concurs “L’Anoia a través dels teus ulls”: un cap de setmana per 2 persones a l’Anoia, en un establiment rural i realitzant activitats en contacte directe amb la natura.

Notes
La participació en aquest concurs implica que la persona certifica que ell és l’autor de les obres presentades, responsabilitzant-se de la no existència de drets a tercers i així mateix de qualsevol reclamació per drets d’imatge. L’organització no assumeix cap responsabilitat per un mal ús del Copyright per part dels/les autors/es participants.

Les fotografies participants quedaran en propietat del Consorci per la Promoció Turística de l’Alta Anoia i el Consell Comarcal de l’Anoia, els quals es reserven el dret de publicar qualsevol d’elles fent esment de l’autor de les mateixes.