El programa ‘Divendres’ de TV3 ha arribat avui a Masquefa, on ha emès les primeres de les diverses connexions en directe que farà al llarg de la setmana. En el programa d’avui dilluns l’escriptor Màrius Serra ha explicat mots i expressions del català oral que són pròpies de la nostra vila, i ha donat a conèixer la tradició de les garlandes. El Sopar de Faves, un dels actes més emblemàtics de la Festa Major Petita de Sant Isidre, ha estat també protagonista de les emissions. A la plaça de l’Estació s’ha cuinat una cassola de faves en directe.

A la secció de vídeos del ‘Divendres’ podeu veure les connexions d’avui des de la nostra vila: http://www.tv3.cat/divendres/videos

El programa ‘Divendres’ en sorprendrà demà dimarts amb noves connexions des de la plaça del ‘Estació. L’antiga tradició de menjar llegums i arengades i el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils, el CRARC, seran temes destacats.

Els Optimistes de Catalunya Radio també a Masquefa
D’altra banda, aquest divendres, 29 de novembre, també es farà en directe des de Masquefa el programa de Catalunya Ràdio ‘Els optimistes’, de 13 h a 14 h, a la Sala d’Actes de la Biblioteca Municipal. El programa el presenten Àngel Llàcer, l’home més optimista de Catalunya, i Manu Guix, el pianista que també canta. Si teniu més de 14 anys, esteu convidats a venir com a públic. Heu de fer les inscripcions a la mateixa Biblioteca. Divendres, ‘Els optimites’ us esperen a les 12.45 h.
A més, al llarg de tota la setmana el programa també fa connexions diàries en directe des de la nostra vila. Avui dilluns ‘Els optimistes’ ha comptat amb la participació del reconegut saxofonista masquefí Dani Pérez, que ha interpretat La cançó optimista de l’estiu.
Escolteu el programa a http://www.catradio.cat/pcatradio3/crItem.jsp?seccio=programa&idint=1444