L’Ajuntament ha editat el primer número de la revista d’informació municipal i vilatana Masquefa batega, la qual s’ha fet arribar a totes les cases de la vila i als habituals punts d’informació. La revista també es pot consultar, en format PDF, a la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.org).

La publicació inicia una nova etapa, fruït de la voluntat de l’equip de govern de potenciar-la. Amb aquest nou impuls, la revista renova continguts i imatge, i incrementa el tiratge i la periodicitat. Masquefa batega es publicarà cada mes (amb la única excepció de les vacances d’agost) i es bustiarà a totes les llars. Se’n n’editaran 4.000 exemplars mensuals. L’objectiu és donar resposta a una necessitat: millorar la comunicació entre l’Ajuntament i els vilatans i vilatanes.

Un exercici de transparència

A més de la seva funció informativa, la revista vol ser un exercici de transparència, l’eina que doni a conèixer la gestió municipal. La publicació conté informació útil i de proximitat i vol esdevenir un altaveu per a les entitats de la vila amb la difusió de les activitats que aquestes impulsen. A més, pretén fomentar la participació ciutadana. Així, tots els vilatans i vilatanes que ho desitgin podran publicar-hi les seves opinions, idees i suggeriments amb total llibertat i amb la única limitació del respecte a les persones i les institucions. Els interessats poden enviar els seus comentaris a l’adreça masquefabatega@masquefa.net o bé portar-los personalment a l’Àrea de Serveis Personals (C/Crehueta, 33).

Entre d’altres continguts, Masquefa batega inclou l’agenda de les activitats culturals i esportives del mes, una secció amb informacions adreçades als joves o un espai dedicat al teixit associatiu de la vila.