Masquefa ja viu de ple les festes de Nadal. El programa organitzat per l’Ajuntament i les entitats va donar el tret de sortida la setmana passada amb ‘El Nadal arreu del món’, una original exposició a la Biblioteca, que durant totes aquests festes s’ha decorat com si fos la ciutat de Nova York i exposa els seus fons sobre aquesta temàtica. A més, ha instal·lat un original arbre de Nadal al pati.

La programació –aquest any impregnada d’un esperit més tradicional que mai- es reprendrà dijous, 20 de desembre, amb un taller també a la Biblioteca en què aprendrem a fer figures de Nadal amb imans i altres trucs per a decorar l’arbre. Es farà a les 5 de la tarda i anirà a càrrec d’Ai Carai.

A més, dissabte, dia 22, l’Associació de Comerciants i Serveis de Masquefa celebrarà a la Polivalent el seu gran cagatió anual, amb obsequis per a tots els infants.

L’endemà, diumenge 23, el grup local de teatre Teatrerus protagonitzarà dues representacions a la Capella del Roser en què ens donaran a conèixer algunes divertides històries i anècdotes d’aquest emblemàtic espai de culte. Els assistents encara podran fer donatius per a la Marató de TV3.

L’agenda de Nadal es reprendrà la setmana que ve, el dilluns 24, amb la gran festa de la Nit de Nadal a la Polivalent, organitzada pel Club Bàsquet Masquefa i la Colla de Diables Pixafocs i Gagaspurnes.

Així mateix, per Sant Esteve, el 26, tornarem a gaudir del concert de Nadal de la Coral l’Alzinar a l’església de Sant Pere, que aquest any estarà acompanyada de l’Aula de Música de l’entitat.
L’activitat nadalenca continuarà el 30 de desembre amb la visita del Patge Viu-Viu a Masquefa, que recollirà les cartes dels infants als Reis d’Orient-, la representació de l’espectacle infantil ‘L’home dels nassos’, i una xocolatada, activitats organitzades per la Comissió de Reis i l’Ajuntament.

El mateix dia 30 es farà a la Beguda la representació de l’obra ‘La caputxeta vermella’, just abans que el Patge Viu-Viu reculli les cartes dels nens i nenes. Totes dues activitats les organitza la Societat Recreativa Unió Begudenca.

En la programació de Nadal tampoc no hi faltaran la festa de Cap d’Any a la Polivalent, també a càrrec del Club Bàsquet Masquefa i la Colla de Diables Pixafocs i Gagaspurnes, la representació del conte ‘La llegenda del caganer, el dia 3 de gener, i la visita dels Reis Mags d’Orient a Masquefa i La Beguda la màgica nit del 5 de gener.