Estem elaborant un Pla i un Reglament de Participació Ciutada, amb l’objectiu d’ordenar, orientar i impulsar l’efectiva participació dels veïns i veïnes no organitzats, enfortir el teixit associatiu i aproximar més l’Ajuntament al sertir del poble.

El priper pas per redactar el Pla de Participació és l’elaboració compartida d’una diagnosi. Aquesta diagnosi us la presentem en format qüestionari perquè així pogueu opinar, identifiqueu el que funciona i alló que hem de millorar. El qüestionari/diagnosi parteix d’una primera diagnosi elaborada a través d’una consulta realitzada a un primer grup format per persones del Consell de Participació i Convivència a Masquefa, regidors de l’Ajuntament i personal tècnic.

Si voleu participar descarregueu-vos aquest qüestionari, ompliu-lo i feu-lo arribar a participacio@masquefa.net abans del dia 23 de febrer.

Amb el resultat de les diferents opinions i visions que expresseu, el proper dijous 2 de març a les 18.30h. al menjador del CEIP El Turó (C. Santa Clara, 30), presentarem i validarem la diagnosi i començarem a fer propostes per l’elaboració conjunta del Pla de Participació i del seu Reglament.