El passat 2 de març a les 18.30h. al menjador del CEIP El Turó (C. Santa Clara, 30), es va dur a terme un taller de participació ciutadana al qual hi van assistir 20 persones. Es va presentar i validar la diagnosi del Pla i el Reglament de Participació ciutadana i es van fer propostes per l’elaboració conjunta d’aquest Pla i Reglament.

El Pla i el Reglament de Participació Ciutada tenen com a objectiu ordenar, orientar i impulsar l’efectiva participació dels veïns i veïnes no organitzats, enfortir el teixit associatiu i aproximar més l’Ajuntament al sertir del poble.

El priper pas per redactar el Pla de Participació és l’elaboració compartida d’una diagnosi. Aquesta diagnosi us la vam presentar en format qüestionari perquè així poguéssiu opinar, identificar el que funciona i alló que hem de millorar. El qüestionari/diagnosi parteix d’una primera diagnosi elaborada a través d’una consulta realitzada a un primer grup format per persones del Consell de Participació i Convivència a Masquefa, regidors de l’Ajuntament i personal tècnic.