L’Espai Familiar, un servei de l’Ajuntament d’atenció a la petita infància, ha programat per aquest primer trimestre del 2010 diverses xerrades i tallers adreçats a famílies amb infants de 0 a 3 anys per informar-los i assessorar-los sobre les qüestions relacionades amb la criança i educació dels seus fills i filles.

Funcionament a partir d’aquest trimestre
Les sessions tindran lloc els dimarts i dimecres a les instal•lacions de l’Espai Familiar (C/Pujades, 1, baixos), en l’horari de 15h a 17h., a excepció de la xerrada del dia 17 de febrer. (consulteu el programa)

Les sessions de dimarts seran gratuïtes i obertes a tothom. Seran un espai d’intercanvi i relació per a les famílies, i un espai de joc i socialització per als infants.

Per a les sessions de dimecres, que aniran a càrrec d’experts externs, especialistes en diversos temes d’interès, caldrà abonar una quota de 45 euros per família cada trimestre. Per participar en aquestes sessions les famílies hauran de formalitzar la inscripció al mateix Espai Familiar. Caldrà un mínim de 5 famílies inscrites per dur a terme les sessions dels dimecres.

De la programació d’aquest primer trimestre del 2010 destaquen xerrades sobre qüestions com ara la son, l’evolució psicomotriu, la importància de les rutines, la importància dels contes, la importància de la música o els primers auxilis. També hi ha previstos tallers i espais oberts perquè les famílies puguin intercanviar opinions i experiències.