L’Ajuntament de Masquefa convida els veïns i entitats a presentar les seves sol·licituds abans del 5 de maig, enviant un correu electrònic a premis@regio7.cat.

El proper dimecres 24 de maig tindrà lloc l’entrega dels Premis Regió7, un certamen en el qual aquest mitjà de comunicació de la Catalunya Central reconeix persones i associacions que han destacat en diversos camps. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Masquefa anima tots aquells veïns i col·lectius que responguin a un perfil emprenedor a presentar les seves candidatures per tal que el diari pugui valorar i reconèixer la seva trajectòria recent.

Es poden proposar candidats en les següents categories:

Cultura: per a una persona, col·lectiu o entitat que hagi destacat en la difusió de les arts o la promoció del coneixement en qualsevol disciplina.

Esport: pels valors de superació personal, assoliment de reptes i actituds exemplars.

Empresa: per a una companyia que hagi destacat per la seva innovació, creativitat o originalitat.

Actius socials: per activitats d’impuls i/o dinamització del teixit associatiu, servei desinteressat a la societat, impuls i realització d’activitats solidàries…

Comunicació: per a una persona o organització que hagi desenvolupat una tasca destacada en el món dels mitjans.

Ambaixador: a persones originàries d’aquestes comarques que hagin triomfat en l’àmbit nacional o internacional i que constitueixin un referent del qual els seus veïns i veïnes poden enorgullir-se.

Les candidatures es poden enviar a l’adreça electrònica premis@regio7.cat abans del 5 de maig del 2017. Un cop Regió7 tanqui la recepció de propostes, un jurat les valorarà, n’aportarà de noves i en decidirà els guanyadors de cada categoria. Els premis seran lliurats en un acte públic on el diari Regió7 també farà entrega de la resta de guardons que atorga durant aquesta cerimònia, com els premis Estrella i Estrellat. 

L’esdeveniment tindrà lloc a l’auditori de la Plana de l’Om, a Manresa, i comptarà amb la presència de la consellera de Presidència de la Generalitat i portaveu del Govern, Neus Munté, i nombroses autoritats locals.