El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha emès un avís d’alerta davant l’episodi de fortes ventades que es preveu que, entre avui dijous i demà divendres, afectaran tot el territori català, i especialment les comarques centrals, entre aquestes l’Anoia.

Protecció Civil i el Servei Meteorològic de Catalunya avisen que, en el cas de l’Anoia, es poden registrar fortes ratxes de vent per sobre dels 90 km/h, especialment a partir de la tarda d’avui dijous, i amb especial virulència durant la nit i la matinada de dijous a divendres, amb una alerta de grau 5 en una escala de 6.

Davant d’aquestes previsions meteorològiques, l’Ajuntament de Masquefa ha activat un pla d’alerta preventiu amb efectius de la Policia Local, Protecció Civil i l’ADF. També ha comunicat a tots els centres educatius del municipi i a les entitats la recomanació de la Direcció General de Protecció Civil de suspendre, amb caràcter preventiu, les activitats que tinguin programades a l’aire lliure per a dijous a la tarda i fins divendres al migdia.

L’Ajuntament recorda als vilatans la necessitat d’extremar les mesures de prevenció.

(Recomanacions per risc de ventades)