Queden suspeses per dilluns 20 i dimarts 21 de gener totes les activitats previstes en espais oberts i en equipaments municipals descoberts.

Com a mesura de seguretat a causa del fort temporal que està afectant el municipi i el conjunt de Catalunya, l’Ajuntament de Masquefa ha decidit suspendre per dilluns 20 i dimarts 21 de gener totes les activitats previstes en espais oberts i en equipaments municipals descoberts, ateses les previsions desfavorables del temps emeses des dels serveis de METEOMAR i METEOCAT i seguint les indicacions fetes des de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.

Segueix els consells d’autoprotecció

El temporal viurà l’acumulació de diversos fenòmens adversos durant els propers dies, segons ha indicat el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) a la reunió del Comitè Tècnic dels plans NEUCAT, VENTCAT i INUNCAT, que Protecció Civil de la Generalitat ha activat les darreres hores per les nevades, ventades i acumulació de pluja. Aquest front s’emmarca en el fenomen meteorològic advers anomenat Glòria que afecta part de l’Estat, especialment la franja mediterrània i les Illes Balears.

Per tot plegat l’Ajuntament recomana extremar les precaucions i seguir els principals consells d’autoprotecció: