Sota aquest eslògan el consistori endega una campanya per fomentar la cura de l’espai i equipaments públics

Els estudis de Ràdio Masquefa han acollit avui dimecres 12 de desembre la roda de premsa de presentació de la campanya de foment del civisme a l’espai públic impulsada per l’Ajuntament. L’acte ha anat a càrrec de l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete.

La iniciativa, que utilitzarà l’etiqueta a xarxes socials de #UnaVilaPerTothom’, va orientada al conjunt dels veïns i insta a la població a tenir una millor cura dels espais públics. A més, també posa l’accent en la ferma voluntat de l’Ajuntament per abordar i erradicar pràctiques problemàtiques al municipi, com ara l’abandonament de voluminosos al carrer, el maltractament del mobiliari urbà o la no recollida dels excrements dels animals domèstics per part dels seus propietaris.

Per tot plegat, durant les properes setmanes es duran a terme diverses accions i microcampanyes comunicatives i de sensibilització que seran visibles arreu del municipi amb l’objectiu de  visibilitzar el problema existent quant a comportaments poc cívics i contribuir a donar un salt qualitatiu en matèria de sensibilitat i compromís dels masquefins amb els seus espais i equipaments públics.

Xavier Boquete emmarca aquesta campanya en la voluntat de l’equip de govern de “fer palès el compromís i preocupació de l’Ajuntament en relació a la preservació de l’espai públic”. En aquest sentit, Boquete afegeix que “les actituds incíviques no només comporten un cost econòmic que es paga amb diners públics, amb diners de tots; sinó que també malmeten la imatge del municipi i el benestar col·lectiu”.