La Xarxa TET Anoia Sud comparteix un document dirigit a joves en què facilita informació sobre tota l’oferta educativa un cop superada l’etapa d’educació secundària obligatòria.

Amb l’objectiu de seguir acompanyant els joves en la transició escola-treball i oferir assessorament i orientació, la Xarxa TET Anoia Sud posa a disposició diferents recursos formatius del territori. El document inclou tota la formació postobligatòria que es pot cursar al territori de la comarca de l’Anoia, Martorell, Sant Sadurní i Vilafranca: Programes de Formació Inserció (PFI), Formació Ocupacional (FO), Cursos específics d’accés als Cicles Formatius de Grau Mig (CFGM) i Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS), preparació de proves d’accés als CFGM i CFGS, opcions formatives sense l’ESO, Batxillerats, CFGM i CFGS. Consulta els recursos formatius del territori aquí.

Conjuntament amb la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments del territori, la Xarxa TET Anoia Sud continua generant recursos i productes per proporcionar als joves una millora de les oportunitats educatives i de la seva orientació, acompanyament i formació.

Per a més informació dels serveis locals d’ocupació de la Xarxa TET Anoia Sud, podeu contactar amb l’Ajuntament de Masquefa trucant al telèfon 93 772 50 30.