L’esdeveniment, organitzat per Masquefa Trail, l’AMPA de l’Institut Masquefa i l’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, tindrà lloc el proper 3 de maig.

Masquefa es prepara per viure una cita esportiva solidària des de casa! Amb l’objectiu de viure una jornada carregada de diversió, entreteniment, activitat física i solidaritat, Masquefa Trail, l’AMPA de l’Institut Masquefa i l’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa organitzen la cursa Km Solidari el proper diumenge 3 de maig, de 10 a 21 hores. Les inscripcions per participar en el #Jocorroacasa es podran realitzar fins al divendres 1 de maig.

L’objectiu és recórrer una distància d’un quilòmetre, i es proposen diverses modalitats en funció de la disponibilitat d’espais. El quilòmetre al llarg del dia es pot completar en cinta, en escales, o en segments inferiors o superiors a 10 metres, que poden ser en espais interiors o exteriors, com passadissos, balcons, patis o jardins.  La finalitat principal d’aquest esdeveniment és aconseguir recaptar diners perquè l’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa pugui adquirir aliments i productes de primera necessitat que es destinaran íntegrament a les famílies del municipi.

L’aportació econòmica de cadascun dels participants és lliure, a voluntat de les persones inscrites. Els ingressos es poden realitzar al número de compte ES87 0133 0241 3042 0000 0156 fins al divendres 1 de maig.  Posteriorment, es pot enviar un correu electrònic amb el comprovant o captura de pantalla de l’ingrés a l’AMPA de l’Institut de Masquefa (ampainstitutmasquefa@gmail.com), tot indicant noms i cognoms, data de naixement, població, mail, telèfon i modalitat. L’organització respondrà amb un correu enviant el número de dorsal que podeu imprimir per dur el dia de la cursa.

Els organitzadors, a més, recalquen que la voluntat d’aquest Km Solidari és donar suport i agrair enormement a l’Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa i a tot el personal de Benestar Social de l’Ajuntament la tasca que estan realitzant per atendre les necessitats de les persones més vulnerables.

L’Ajuntament de Masquefa valora molt positivament aquesta iniciativa i encoratja els veïns a inscriure’s en el Km Solidari per tal de poder viure una jornada diferent caminant o corrent per la seva llar, sols o en família, i fer una mica més agradable aquest període de confinament pel coronavirus.