L’emissora municipal Ràdio Masquefa (91.6 FM) ha estrena la programació de la nova temporada. En la graella d’aquest nou curs hi destaquen novetats com ara un programa de cuina, un nou programa d’esports, amb tertúlia inclosa, i la potenciació de la tertúlia política, en què prendran part nous contertulians. També es potencien els serveis informatius, amb el nou format de l’informatiu setmanal i la consolidació del magazine matinal com a gran referent de l’actualitat.

La graella manté programes ja consolidats, com per exemple el ‘Què fem aquest cap de setmana?”, que afronta la quarta temporada en antena.

Així ho va explicar el coordinador de Ràdio Masquefa, Darío Muhi, en la presentació de la nova temporada que va tenir lloc divendres a la sala d’actes del CTC, amb una trentena d’assistents. Durant l’acte, l’alcalde, Xavier Boquete, va voler agrair públicament l’esforç i la dedicació voluntària dels nombrosos col·laboradors de l’emissora.

Per la seva banda, la regidora de Comunicacions, M. Àngels Font, va anunciar que Ràdio Masquefa podrà escoltar-se també per Internet a partir del mes de novembre, fet que permetrà als oients seguir-la des de qualsevol punt.

Finalment, el coordinador de la ràdio, Darío Muhi, va detallar els principals aspectes de la nova graella, i va posar l’accent en l’aposta que l’emissora fa aquest any per potenciar la programació pròpia.