La Generalitat de Catalunya ha atorgat el Premi Nacional de Comunicació, en la categoria de Comunicació de Proximitat, a La Xarxa de Comunicació Local i a les ràdios i televisions locals que en formen part, entre aquestes l’emissora municipal Ràdio Masquefa (91.6 FM).

El dimecres 22 d’octubre, al Museu Frederic Marès de Barcelona, el secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí, el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i el conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena, van lliurar una reproducció del premi a les ràdios i televisions de proximitat.

Per part de l’emissora municipal va recollir el premi Darío Muhi, com a director de l’emissora. Van acompanyar-lo a l’entrega i a la posterior celebració Laura Barrera, -productora del magazín ‘L’Autobús’-, Pilar Irigaray, Ana Fernández, Víctor Collado i Dora Torres, tots ells col·laboradors d’aquest magazine matinal de l’emissora. També el van acompanyar Bell Romero, conductora del programa ‘Puño y Gas’, i Miguel Ángel, director i conductor de l’espai ‘Bona nit, senyor Monstre’. Ràdio Masquefa va ser una de les delegacions més nombroses a l’acte.

Ràdio Masquefa va adherir-se a la Xarxa de Comunicació Local l’any passat, i aquesta temporada ha incrementat encara més la seva participació amb l’ens. A més d’emetre els programes subministrats per altres emissores adherides, la ràdio masquefina col·labora, aquest curs, amb el programa ‘La tarda’, aportant-hi continguts informatius locals, de manera que les coses que passen i són notícia a Masquefa es poden sentir també arreu de Catalunya, mitjançant les ràdios de la Xarxa.