L’emissora amplia els seus formats i emetrà en vídeo les festivitats importants de la vila a través de la plataforma YouTube.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Podeu consultar la graella de la temporada 2016/2017 a través del web de Ràdio Masquefa)

 

L’emissora municipal Ràdio Masquefa (91.6 FM) ja té a punt la nova temporada. Les emissions van arrencar el passat dilluns 12 de setembre, dia en el que la ràdio va fer la presentació oficial del nou curs 2016/2017. L’acte es va dur a terme als estudis de l’emissora i va comptar amb la presència de l’alcalde Xavier Boquete; el regidor de Comunicacions, Daniel Orellana; i el director de l’emissora, Dario Muhi.

La gran novetat d’enguany afectarà als formats. I és que més enllà de l’emissió a través de FM, Ràdio Masquefa també començarà a emetre grans esdeveniments municipals en vídeo a través de la plataforma YouTube. Després de la bona resposta que va tenir la passada temporada l’emissió de prova via streaming de la Fira Futur de Masquefa, el mitjà ha decidit apostar fermament aquest curs per l’ús d’aquest nou format. L’altre novetat de la temporada 2016/2017 serà la celebració de la tercera edició del Ràdio Masquefa Fashion Day.

D’altra banda, Ràdio Masquefa segueix apostant decididament durant aquest nou curs per programes de producció pròpia, a la vegada que consolida la seva adhesió amb La Xarxa, que aportarà un nombre important de programes produïts per algunes de les 200 emissores que formen part del consorci. En aquest sentit, l’alcalde Xavier Boquete va destacar “la gran feina feta pels col·laboradors que, al llarg de l’any, fan de forma altruista una tasca molt important sense la qual l’emissora no podria tirar endavant”. Xavier Boquete també va posar l’accent en aquelles activitats que es fan fora de l’emissora, com ara la col·laboració amb les escoles que visiten Ràdio Masquefa i que d’aquesta forma “aconsegueixen despertar l’interès dels més menuts per aquest mitjà”.

Per la seva part, el regidor de Comunicacions, Daniel Orellana, destaca que “les inversions que s’han fet al llarg d’aquest any, amb el canvi d’equips tècnics i cablejat, han permès donar un salt qualitatiu a l’emissora”. En aquest sentit, Daniel Orellana va anunciar que des d’aquesta setmana l’Ajuntament treballa per millorar la recepció de l’emissora a les llars de Masquefa, així com l’arribada de la fibra òptica als estudis de Ràdio Masquefa amb l’objectiu de “modernitzar i millorar la part informàtica que és tan important avui en dia”.

Finalment, Dario Muhi, director de l’emissora, va voler destacar la tasca que duen a terme els col·laboradors i va agrair la resposta dels vilatans de Masquefa durant els actes que organitza any rere any l’emissora municipal.