La posada en marxa de la nova pàgina web (www.radiomasquefa.com) és una de les novetats més destacades de l’emissora municipal per al curs que acaba de començar. Així ho va explicar el director Ràdio Masquefa, Darío Muhi, en la presentació de la temporada 2012-2013 que es va fer divendres a la Sala d’Actes del Centre Tecnològic Comunitari.

Muhi va emmarcar la pàgina web en l’esforç que aquesta temporada fa la ràdio (al 91.6 del dial) per “mantenir una interacció més directa amb els oients”. La pàgina, que els usuaris poden personalitzar-se amb les seves seccions preferides, permet escoltar tota la programació de l’emissora online en directe, i també a la carta, a qualsevol hora del dia. Inclou, a més, les notícies més destacades de l’actualitat masquefina. Així mateix, Ràdio Masquefa referma aquesta temporada la seva aposta per les xarxes socials: a més del facebook, incorpora el twitter per primera vegada.

Pel que fa a la graella, la principal novetat és el programa ‘Indigen’, un espai especialitzat en la música ‘indie’. També es potencia el programa estrella de les darreres temporades, el magazine diari d’informació i opinió ‘L’autobús’, que compta amb la col·laboració dels contertulians Carmen Romero, Carlos Rostand, Virgínia Fernández, Julián Tejero i Julio Arbós. Ells són alguns dels quinze col·laboradors que donen suport a l’emissora aquest curs 2012-2013.

De la programació destaca també “l’aposta pel públic jove, amb la continuïtat de programes fets pel i per al públic juvenil” com ara ‘OD Rap’ i ‘Young Wawe’, segons que va subratllar Carles Pérez, regidor de Comunicació de l’Ajuntament. Pérez va recordar que aquests dos espais els produeixen joves que han participat en els tallers de ràdio que organitza l’emissora municipal.

La resta de la graella la integren els espais musicals ‘Entrades exhaurides’ (dedicat a la música pop i rock), ‘Dance Floor’ (música disco) i ‘El Palc’ (música clàssica), i els programes informatius (l’informatiu setmanal ‘91.6 Notícies’ i els butlletins diaris). També es pot seguir en directe, cada segon dijous de mes, el ple municipal, el qual es reemet l’endemà a la tarda.

D’altra banda, Darío Muhi va explicar que Ràdio Masquefa s’ha fixat aquest any l’objectiu ‘d’augmentar la participació dels vilatans”, motiu pel qual “sortirem periòdicament al carrer per a recollir la seva veu en temes d’interès local i general”.

L’emissora, que es pot escoltar en directe o a la carta des de la pàgina web, també treballa per millorar la senyal analògica i fer-la arribar a tot el terme municipal.

(Cliqueu aquí per consultar la graella)