L’emissora municipal Ràdio Masquefa (91.6 FM) encetarà dilluns que ve, dia 29 de juny, la programació especial d’estiu. La principal novetat és la posada en marxa del programa ‘L’autobús turístic’, una nova versió, amb continguts més frescos, del magazine sobre l’actualitat local i general que l’emissora ja emet durant la resta de la temporada.

A més, aquest espai, que s’emet de les 10 del matí a les 12 del migdia, amplia la plantilla de col·laboradors amb la incorporació de tres joves. Víctor Collado ens informarà de l’agenda i de l’actualitat cinematogràfica. I el John i la Natàlia (els Titans) ens parlaran de noves tecnologies i d’aplicacions. També protagonitzaran, juntament amb la col·laboradora Dora Torres, una secció que girarà al voltant de la interrelació generacional.

Durant la primera setmana, ‘L’autobús turístic’ girarà entorn a l’esport a Masquefa, amb entrevistes a destacats clubs i esportistes de casa nostra. S’emetran des del dilluns 29 i fins divendres 3 de juliol, coincidint, aquest darrer dia, amb una nova edició de La Nit de l’Esport.

La resta de la graella es mantindrà sense grans variacions, tant pel que fa als programes de producció pròpia com als espais de La Xarxa.

La programació d’estiu finalitzarà el 22 de juliol, coincidint amb la Festa Major de Santa Magdalena, data en què l’emissora iniciarà les vacances. La propera temporada començarà el 14 de setembre.