Ràdio Masquefa (91.6 FM) arrenca de nou la programació després del parèntesi de les vacances de Nadal. Tal i com es va anunciar en la presentació d’aquesta temporada 2014-15, l’emissora municipal actualitzarà trimestralment la graella, apostant especialment pels programes propis.

Aquest mes de gener la programació incorpora dos nous espais de producció pròpia: ‘Nit a les Golfes’ i ‘X Jove’. El primer s’emetrà els dijous que hi hagi Ple Municipal, habitualment el segon de cada mes. Es tracta d’un espai per a la reflexió i el pensament, farcit de cançons relacionades amb els temes dels quals es parlarà en cada edició. El segon programa és un nou magazine jove en què es tractaran diversos temes que afecten aquest col·lectiu, explicats en un llenguatge que els és més proper.

A més, la graella d’aquest primer trimestre del 2015 conté també unes altres dues novetats que arriben de la mà d’un nou col·laborador extern de la ràdio, Eduard Ortega. Es tracta dels espais ‘Només Faltava Això’ i ‘In-Diferent’. En el primer podrem gaudir del bo i millor dels artistes i grups catalans, sense barreres d’estils. El segon programa ens aproparà nous grups i nous temes, lluny del que s’escolta habitualment a les emissores comercials.

A més d’aquestes novetats, la graella de Ràdio Masquefa manté la resta de la programació que ja es va posar en marxa al setembre. Hi destaquen els magazines ‘L’Autobús’ i ‘La Tarda’. El primer és de producció pròpia i vol ser el referent de la vila a l’hora d’informar-se sobre temes locals. ‘La Tarda’ és un magazine que vol oferir una visió més local de temes que ens afecten. Ràdio Masquefa fa possible aquest programa juntament amb una vintena d’emissores locals de les aproximadament dues-centes que formen part de La Xarxa de Comunicació Local. Així, els assumptes de la nostra vila que s’hi tracten també s’escolten a altres emissores d’arreu de Catalunya.

La resta de la graella es completa amb els programes de La Xarxa i la millor música.

(Consulteu la graella)