La sala d’actes de l’Ajuntament acollirà, el divendres 19 de setembre, a les 7 de la tarda, la presentació de la nova programació de Ràdio Masquefa per a la temporada 2008/2009. L’acte és obert a tots els vilatans i vilatanes.
 
Fins a cinc nous programes
L’emissora municipal incrementa aquesta temporada la programació pròpia amb la incorporació de fins a cinc nous espais. Així, les novetats de la graella són els programes Masquefa esports (que s’emetrà els dilluns), L’hora dels Contes (que es podrà escoltar de dimarts a diumenge) i Masque80, un espai dedicat a la música de la dècada dels 80 i que s’emetrà els dimarts i dijous. També es farà el programa Més enllà del sexe (els divendres) i l’espai La banda sonora de la teva vida, en què els oients podran demanar cançons que els recordin algun fet important de la seva vida. Aquest programa s’emetrà els divendres.
Els nous espais conviuran amb d’altres programes que ja van donar molts bons resultats la temporada anterior.
 
Una vintena de col·laboradors
Aquesta temporada l’emissora municipal també amplia la plantilla de col·laboradors, ja que en seran més d’una vintena. Darío Muhi continuarà encarregant-se de la coordinació de Ràdio Masquefa.
L’emissora municipal podrà escoltar-se via Internet a final d’aquest mes de setembre. Per fer-ho, els oients s’hauran de connectar a www.amasquefa.com/radio o a www.masquefa.cat