El veredicte del jurat es va donar a conèixer diumenge 15 d’abril durant l’actuació que la Cobla Montgrins va celebrar a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo en el marc del ‘Masquefa sona bé’.

Ramon Cardo, de Bétera (València), i Gerard Pastor, de Sabadell, van ser proclamats pel jurat com a guanyadors ex aequo del Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins 2018 per les seves obres respectives ‘El Dansaire’ i ‘Danses Imaginàries’. El veredicte es va donar a conèixer diumenge 15 d’abril durant l’actuació que la Cobla Montgrins va celebrar a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo en el marc del ‘Masquefa sona bé’. El premi ha estat impulsat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i compta amb la col·laboració de la Cobla Montgrins i l’organització de ‘Masquefa sona bé’.

Com s’han escollit els finalistes?

El jurat del premi –format per Joan Albert Amargós, Marcel Sabaté i Jesús Ventura– es va reunir el passat 19 de març per deliberar i seleccionar quatre obres finalistes del total de 14 presentades. El veredicte es va resoldre per unanimitat i els tres membres van valorar molt positivament la feina de tots els autors. Totes les obres finalistes es van estrenar el 15 d’abril durant el concert de la Cobla Montgrins.

Obres finalistes

Ramon Cardo: ‘El dansaire’ – premi ex aequo, 1.500 €

Gerard Pastor: ‘Danses Imaginàries’ – premi ex aequo, 1.500 €

Joan Lluís Moraleda: ‘Ofrena al poeta Joan Brossa’ – accèssit

Carles Prat: ‘Retrats’ – accèssit

L’Ajuntament de Masquefa, la Cobla Montgrins i ‘Masquefa sona bé’ mostren la seva satisfacció per haver assolit l’objectiu de promoure la composició i la interpretació de la música per a cobla, en la segona edició d’aquest premi, i agraeixen a tots els compositors la seva participació i feliciten els finalistes i els guanyadors del premi.