L’Ajuntament de Masquefa va rebre dilluns en recepció oficial l’equip del Futbol Sala Espardenya, a qui novament va voler reconèixer els seus mèrits esportius. L’Espardenya ha tornat a completar una excel·lent temporada, en què s’ha proclamat campió de la Lliga de Divisió d’Honor de Futsal i sots-campió de la Copa Catalana. El club masquefí continua col·leccionant títols i ja ha guanyat sis lligues, la meitat de totes les que ha disputat.

Dilluns l’alcalde i els regidors de l’equip de govern van felicitar els futbolistes per l’obtenció d’aquests títols i també per la promoció que fan de Masquefa més enllà de les nostres fronteres. A més dels triomfs esportius, el regidor d’Esports, Joan Carles Pérez, va voler destacar “la voluntat de l’Espardenya de transmetre sempre els valors positius de l’esport, com ara el joc net, el companyerisme i el treball en equip”.

Diumenge, presentació i arrossada
L’Espardenya farà aquest diumenge, 18 de setembre, la presentació d’una temporada molt especial, ja que el club celebra aquest any el vintè aniversari i, a més, estrena nova categoria, la Divisió Territorial Catalana, grup 3, de la Federació Espanyola de Futbol Sala. Els masquefins jugaran en una categoria més competitiva i contra uns rivals molt més exigents.

La presentació de diumenge compta amb un cartell de gala: l’Espardenya s’enfrontarà, a partir de les 12 del migdia, al pavelló poliesportiu, al totpoderós Futbol Sala Martorell, que milita a Primera Nacional.

Després del matx, a les 12 del migdia, el club masquefí estrenarà els actes del vintè aniversari amb una fideuada al pati de la Rogelio Rojo. El dinar és obert a tothom. El tiquet té un preu de 8 euros.

L’1 d’octubre, gran festa d’aniversari
El gruix dels actes del vintè aniversari de l’Espardenya se celebraran el dia 1 d’octubre. L’entitat treballa de ple en la programació d’activitats. De moment ja ha tancat alguns actes, com ara un torneig de jugadors històrics de futbol A3, amb l’Alzinar, el Virolai, els mítics Toniks i el mateix Espardenya, una exposició d’equipaments i fotografies antigues, un sopar de gala a l’Alzinar per a exjugadors i familiars, i una empalmada disco a la Sala l’Aglà.