L’Ajuntament ha fet canvis en àrees d’aparcament i en el sentit del trànsit de diversos carrers de la zona del Turó del Met per facilitar l’estacionament i la mobilitat dels vehicles.
Al carrer Salvador Dalí -on es podia aparcar a totes dues bandes, fet que dificultava l’accés als habitatges- només es pot estacionar ara a la banda dreta. Per compensar-ho s’han creat dotze noves places d’aparcament –més de les que s’han suprimit al carrer Salvador Dalí- al Passeig de la Via. A més, el Passeig de la Via, en el tram entre el carrer Salvador Dalí i el carrer Santa Clara, ha passat a ser de sentit únic (de baixada).

La reordenació també ha inclòs els canvis del sentit del trànsit en el carrer Joan Miró -que passa a ser de pujada en el tram que va entre els carrers Santa Clara i Pintor Fortuny-, i en el carrer Dídac Toldrà, que passa a ser de baixada en el tram comprès entre els carrers Pintor Fortuny i Salvador Dalí. En aquest tram del Dídac Toldrà també s’han canviat de vorera els aparcaments.