Dissabte, 23 de gener, el Club de Tir Esportiu Martorell va celebrar la seva festa anual a Masquefa amb un sopar a l’Hotel Les Torres, de Sant Esteve Sesrovires, en el qual es van repartir el trofeu de les competicions en les diferents modalitats de Tir Olímpic.

La trobada va comptar amb la presència d’Antoni Moltó, president de la Federació Catalana de Tir Olímpic; Enrique Gómez, regidor d´esports de l’Ajuntament de Masquefa; Julián Garcia Antón, vicepresident de les Federacions Española i Catalana i president del Tir Esportiu Barcelona; Joan Manuel Sabaté, delegat de La Federació Catalana de Tir Olímpic per la Comarca del Bages; Josep Biosca, president del Club de Tir de Precisió de Terrassa; Joan Carles Codina, president del Club de Tir de Mataró; Ricard Martínez, president del Club de Tir Sabadell; Josep Jiménez Cañada, president del Club de Tir Osona; José Portaña, en representació del Club de Tir de Precisió de Granollers; Joan Gall, president del Club de Tir Esportiu Súria; així com la Junta Directiva del Club, socis, familiars i amics.

El president, Joan Cos, va felicitar els guanyadors de les diferents competicions, en especial als guanyadors de les lligues d’arma curta i llarga, Josep Maria Lopez i el mateix Joan Cos. També va destacar les activitats internes del Club amb una bona actuació d’alguns tiradors en competicions a nivell internacional, nacional i autonòmic. Finalment Cos va agrair la col•laboració de la Junta Directiva, dels àrbitres i del personal del Club, així com a les Entitats patrocinadores: Ajuntament de Masquefa, Armeria Pou, Armeria Bori, Tomás Ollé, Marset Il•luminació i Joan Montserrat.

Seguidament es va procedir a l’entrega de la insígnia de plata als socis que porten 25 anys, així com els premis i trofeus, que van ser lliurats pels presidents de La Federació, del Club, dels clubs assistents i pels representants de les entitats patrocinadores.