L’Ajuntament convoca les famílies que han inscrit els seus fills i filles al Casal d’Estiu a la reunió informativa que tindrà lloc el dia 16 de juny a l’escola CEIP Font del Roure (C/. M. Leònie Mirapeix, 1). En la sessió s’informarà als pares i mares dels principals aspectes del funcionament del casal.

Hi ha previstes dues reunions: una per a les famílies amb infants nascuts els anys 2003, 2004 i 2005 (que es farà a les 17h) i una altra per als infants nascuts els anys 2002, 2001, 2000, 1999, 1998 i 1997 (que es farà a les 18.30h).

Activitats de lleure en una època especial
El Casal d’Estiu oferirà als infants d’entre 4 i 12 anys la possibilitat de fer activitats de lleure a prop del seu entorn habitual en una època de l’any que és especial. Els nens i nens podran fer activitats educatives i lúdiques de qualitat,com per exemple racons de joc, jocs esportius, gimcanes, tallers d’expressió corporal i expressió artística, noves tecnologies, piscina, sortides i excursions, entre d’altres. Amb aquestes activitats els infants treballaran valors com l’amistat, el treball en equip, la cultura de la pau, la solidaritat i la igualtat.

El Casal d’Estiu
El Casal d’Estiu es farà a l’escola CEIP Font del Roure. Es durà a terme en dos períodes: del 29 de juny al 31 de juliol,i del 31 d’agost al 10 de setembre.
Encara queden algunes places lliures per a inscriure’s al casal del 31 d’agost al 10 de setembre. Les persones interessades han de fer-les a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament (C/Crehueta, 33) abans del dia 17 de juliol.

Preu més barat per ajudar les famílies
Aquest any el Casal d’Estiu en horari de matí compta amb una bonificació del 50% respecte al cost de l’activitat, de la qual se’n poden beneficiar tots els nens i nenes empadronats a Masquefa i als nuclis de La Beguda Alta i La Beguda Baixa. La reducció del preu és possible perquè l’Ajuntament organitza per primera vegada l’activitat i assumeix una important part del cost real amb una aportació de 35.543 euros. El Casal d’Estiu en horari de matí és el que concentra la gran majoria de nens i nenes.