El curs permet adquirir coneixements d’ofimàtica i ofereix la possibilitat de fer 100 hores de pràctiques en empreses. A les persones en situació d’atur que estiguin empadronades a Masquefa se’ls retornarà l’import íntegre del curs en cas que assisteixin al 80% de les classes. Consulta aquí la guia formativa amb l’oferta completa de cursos.

L’Ajuntament de Masquefa ha ampliat fins a aquest divendres 13 de gener el termini per inscriure’s al curs “Dóna’t una oportunitat”. El mòdul s’inclou dins la Guia Formativa per a persones adultes que el consistori ofereix a tots els veïns per als mesos de gener, febrer i març. La guia inclou una variada oferta de cursos en els àmbits de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), ocupació i empresa.

Característiques del curs

El curs “Dóna’t una oportunitat” s’iniciarà el dilluns 16 de gener i finalitzarà el 15 de març. El curs permet adquirir els coneixements en el paquet Office (Word, Excel, Acces i Power Point) i té una durada de 50 hores. Les classes s’impartiran al Masquef@ula (CTC – Av. Catalunya, 62) els dilluns, dimecres i divendres, de les 09.15 h. a les 11.15 h.

Pràctiques a l’empresa

El curs ofereix la possibilitat de realitzar un total de 100 hores de pràctiques en empreses. Per tal d’optar-hi, és condició sine qua non que les persones inscrites al mòdul assoleixin un coneixement adient en la matèria i hi hagi empreses disponibles.

Per a més informació sobre les inscripcions us podeu adreçar presencialment al Masquef@ula (CTC – Av. Catalunya, 62) o a través del telèfon 93 772 58 23.