El Club Excursionista Anoia (CEA) tornarà a pujar aquest dimecres, 22 de juny, al cim del Canigó per portar la Flama de la Llengua fins a Masquefa per la revetlla de Sant Joan. El club masquefí prendrà part en l’acte de regeneració del foc que es fa cada 22 de juny, a les 12 de la nit, a dalt de la Pica del Canigó.

El CEA preveu arribar a Masquefa a les 7 de la tarda del dijous 23. La flama la portarà fins al local del club (C/ Crehueta, 33) conjuntament amb la Penya Ciclista de Masquefa. Allà es llegirà el Manifest per la Llengua i es repartirà el foc entre totes aquelles persones que ho desitgin i que siguin les responsables d’encendre les fogueres de Sant Joan que s’han organitzat a Masquefa.

També per al dijous 23 la Colla de Diables Pixafocs i Gagaspurnes de Masquefa ha organitzat una revetlla popular al Recinte Rogelio Rojo. La festa començarà a la mitjanit. L’entrada és gratuïta.

‘Revetlles amb prevenció’
Coincidint amb la Festa de Sant Joan la Generalitat de Catalunya ha tornat a posar en marxa la campanya “Revetlles amb prevenció” per minimitzar els riscos que comporta l’ús de material pirotècnic tant per a les persones com per al medi natural. (més informació)

Per la seva banda, l’Ajuntament de Masquefa ha fet un ban on s’expliquen les prohibicions, les recomanacions i els consells relatius als petards i les fogueres.