Les obres es poden presentar fins al 22 de febrer de 2019. La dotació màxima del premi serà de 3.000 €. Consulteu les bases del concurs en el document adjunt.

En el marc del cicle de música estable ‘Masquefa sona bé’, que promou la divulgació musical a la vila de Masquefa, la Regidoria de Cultura impulsa la tercera edició del Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins 2019. El premi, concebut també com a plataforma de difusió per als nous valors del món de la cobla, compta amb la col·laboració de la Cobla-Orquestra Montgrins.

Els compositors que vulguin presentar les seves candidatures hauran d’enviar els seus treballs a l’Ajuntament abans del 22 de febrer del 2019. Per a poder optar al premi és imprescindible que les obres siguin originals, inèdites i d’una durada màxima de 15 minuts.

L’organització nomenarà un jurat integrat per compositors o músics de renom, que seleccionarà un màxim de cinc obres finalistes i escollirà l’obra guanyadora. El lliurament dels premis i l’estrena de les obres finalistes es farà en un dels concerts del cicle de música ‘Masquefa sona bé’ de l’any de la convocatòria.

Aquest premi es convoca amb la voluntat d’esperonar músics i públic a escriure, interpretar i escoltar música composada per a cobla.