Can Quiseró es disposa a viure aquest dissabte i diumenge el segon cap de setmana consecutiu de Festa Major. L’Associació de Propietaris de la urbanització ha organitzat, per a dissabte, una exposició de manualitats, una sessió d’inflables i de brau mecànic, una festa de l’escuma, una gimcana per a joves, un taller de manualitats per a infants, a càrrec de l’associació de dones, i una cursa popular oberta a tothom. Diumenge es disputaran campionats de billar i de tute i dòmino.

La Festa Major de Can Quiseró ja es va estrenar el cap de setmana passat amb la disputa d’un triangular infantil i un trofeu juvenil de futbol sala. En el triangular infantil el campió va ser l’equip de la mateixa urbanització, el Can Quiseró, mentre que l’Alzinar va ser segon i El Maset tercer. El Can Quiseró també va guanyar el trofeu juvenil de futbol sala. L’equip de Can Canals de Piera va acabar segon, El Maset tercer, i el Masquefa, quart.

La celebració inclourà encara un tercer cap de setmana d’activitats. Per al dissabte 14 de juliol hi ha prevista l’actuació de ball de les Spice Canqui, i el sopar popular amb ball, que cada any reuneix nombrosos veïns.

PROGRAMA D’ACTES

Dissabte 7 de juliol
11h: Inflables aquàtics. Exposició manualitats
13h: Festa Escuma
19h: Gimcana organitzada pels joves de Can Quiseró
19h: Taller manualitat per infants a càrrec de les dones del curs de manualitats de Can Quiseró
20.30h: Cursa popular

Diumenge 8 de juliol
09h: Campionat de billar
17h: Tute i dominó

Dissabte 14 de juliol
20h: Ball de les Spice Canqui
21.30h: Sopar popular i ball amb l’Orquestra Platinum