L’Ajuntament de Masquefa, aquesta vegada amb la col·laboració de l’institut, ha editat la segona Guia de recursos educatius i laborals del territori, la qual es lliurarà en la Fira Futur i també en les xerrades i els actes organitzats amb motiu de la Setmana de l’Escola a la Feina. Durant tot l’any la guia podrà trobar-se al PunTET i d’altres espais municipals.

La guia, que s’adreça als joves que han acabat o han deixat l’ESO, recull tots els centres i serveis professionals i formatius als quals poden accedir, tant a Masquefa com als municipis de la seva àrea d’influència, durant el proper curs 2008/09.

La publicació s’ha editat en format paper –per als alumnes de la SES i les seves famílies i per al PunTet- i també en CD. Aquests darrers exemplars són els que es lliuraran als visitants als actes de la Setmana de l’Escola a la Feina i a la Fira Futur.

Organitzades per l’Ajuntament, la Setmana de l’Escola a la Feina i Fira Futur es duran a terme del 31 de març al 5 d’abril. Ambdues iniciatives s’adrecen especialment als joves d’entre 16 i 25 anys i tenen com a objectiu informar-los de l’oferta de tots els recursos i serveis formatius i professionals que existeixen en el territori. Així, a Fira Futur s’hi pot trobar informació sobre batxillerat, cicles formatius, l’oferta universitària o el món laboral.

En aquesta segona edició instal·laran stands a la fira una quinzena de centres de formació diversa, mentre que uns altres deu centres facilitaran informació de la seva oferta formativa i professional al Punt d’Informació de la Fira. Durant tota la Setmana de l’Escola a la Feina es faran xerrades per als alumnes i els seus familiars sobre les propostes formatives a les quals poden accedir després de l’ESO, així com també tallers d’orientació laboral. També hi ha previstes jornades de portes obertes als centres educatius de la vila i a Masquef@ula.