El diumenge 27 de setembre se celebren les Eleccions al Parlament de Catalunya. A Masquefa estan convocats a les urnes un total de 6.171 veïns, que podran exercir el seu dret a vot en dos col·legis electorals.

Els veïns del casc urbà de Masquefa i les urbanitzacions Can Parellada, Can Valls, El Maset i Can Quiseró podran votar al col·legi electoral que s’habilitarà a l’escola El Turó (C/ Santa Clara, 30, de Masquefa). Els veïns de La Beguda Alta empadronats a Masquefa podran votar al col·legi electoral situat a la Llar d’Infants Municipal Francesc Mata i Sanghés (al carrer dels Horts, 50, de La Beguda Alta).

Durant tota la jornada electoral, l’Ajuntament posarà en marxa un servei gratuït d’autobús per als veïns de Can Quiseró, El Maset i Can Parellada per desplaçar-se al col·legi electoral del Turó.

(Descarregueu-vos els horaris i trajectes del bus)

El 27 de setembre els col·legis electorals estaran oberts de les 9 del matí a les 8 de la tarda ininterrompudament. A tot Catalunya estan cridats a les urnes més de 5 milions i mig de catalans. El Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat ha habilitat un enllaç a la seva pàgina web amb tota la informació sobre les eleccions del 27S (www.parlament2015.cat)