Melcior, Gaspar i Baltasar van recórrer els carrers de la vila en una multitudinària cavalcada i van sortir al balcó de l’Ajuntament rebuts per l’alcalde Xavier Boquete.

Àlbum de fotografies de la Cavalcada de Reis 2017 a Masquefa

Àlbum de fotografies de la Cavalcada de Reis 2017 a La Beguda

Masquefa va viure aquest dijous 5 de gener la nit més màgica de l’any. Un cop més, Ses Majestats els Reis Mags d’Orient van arribar en tren a la vila per fer realitat els somnis i il·lusions de tots els nens i nenes i famílies.

La Cavalcada va començar a l’Ajuntament, on es va fer la rebuda dels Reis Mags i se’ls va donar la clau del poble. A continuació, el recorregut va transcórrer pel carrer Major, carrer Sant Pere, carrer Crehueta, carrer Serralet, carrer Font de la Malesa, carrer Doctor Rotllant, avinguda La Línia i avinguda Catalunya. I davant del Centre Tecnològic i Comunitari, tots els infants van poder lliurar les seves cartes a Ses Majestats.

Des de l’Ajuntament s’agraeix a l’entitat Comissió Cavalcada de Reis i a totes les persones que han ajudat i col·laborat, una vegada més, a què aquest dia tant especial s’hagi pogut celebrar amb èxit i el poble de Masquefa hagi pogut comptar de nou amb la màgica presència de Ses Majestats.

Cavalcada a La Beguda

La Beguda també es va engalanar un any més per donar la benvinguda a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. En aquest cas, la Cavalcada va transcórrer del carrer de l’Estació fins la plaça de l’Església –passant pel carrer Major- i des del carrer Mossèn Cinto Verdaguer fins l’Envelat. I un cop allà, tots els infants i les famílies van rebre a Ses Majestats i les van poder saludar.